Kullenbyrå :)

Nu har jag verkligen inte glömt bort bloggen utan inte riktigt haft tid eller ork för att starta laptopen och det är jobbigt att skriva långa inlägg på mobilen. Tänkte bara skriva lite om vad som hänt sen sist.

I torsdags som ni vet så åkte jag till Kisa och på fredagen firade vi Goran (mammas sambo), handlade en tårta och lite sånt till kvällen och vi lagade Taco på kvällen, det var en trevlig kväll faktiskt. :)

På lördagen så var jag hemma hos mamma och tog det lugnt, sen på eftermiddagen så traskade jag iväg till Sofia och hälsade på henne en stund innan det var dags att åka hem. Snart får hon bebis, tycker det är såå spännande och ska bli kul att få se den lille fisen när h*n kommer ut :) Jag längtar massa, det är väl för jag inte får någon egen på ett tag. >_>

Igår var Felix och jag på IKEA och kollade runt lite, det tog ett braaaa tag innan vi bestämde oss för byrån som jag förslog, det som gjorde att vi bestämde oss var dock att den andra som vi tänkte köpa inte fick plats under handfaten. Vi köpte en Kullen byrå, svartbrun, som passar mycket bra in i badrummet. Kan lägga in en bild senare men tills dess kan jag visa vilken byrå det var. Fin va?! :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback