Att bygga bloggdesign

Att bygga en bloggdesign i stort sätt från grunden är lagom mycket jobbigt. Jag har dock en mall som jag tog men har nästan gjort om allt som fanns i den och gjort så det skulle se ut exakt som jag ville. Det har tagit mig några dagar nu och tar säkert minst lika många till, därför kommer bloggen se konstig ut ett tag till tills jag byter designen helt. Hoppas ni har överseende. :)

Sitter just nu och skriver för fullt på den nya designen och det kommer bara upp nya grejer hela tiden som ska ändras och svårt är det med när man inte hittar det man söker i stil/kodmallen. Frustrerande är det med. Men förhoppningsvis är det inte så farligt mycket kvar tills den är klar. :)

Det största som är kvar nu är headerna, får ångest bara jag tänker på att jag måste lära mig Photoshop, men det är väl på tiden antar jag. ;D Det bildprogrammet jag använder just nu har inte alla dessa 'superfunktioner' jag vill ha när jag ska pilla med headern. Vet inte heller hur jag vill att den ska se ut riktigt men en sak vet jag och det är att den kommer bli minst lika stor som den jag har nu, om inte lite större. :)


Nu ska jag jobba vidare sen kolla på Total Blackout! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback