Lovely Life

Tog med mig älskling ut och gick en promenad idag. Solen lyste på för fullt så ville inte sitta inne och glo. Dock gjorde jag misstaget att inte ta mössa med mig och fick så himla ont i öronen och i huvudet av all kall blåst. Så det blev ingen lång promenad utan bara ca 20 minuter men det är ju bättra än ingen alls. När det blir varmare ska jag bättra mig och ut och gå mer! Tills dess blir det olika plankor och en tripp på crosstrainern om jag inte är allt för lat vissa dagar. :)


Ikväll ska vi bara mysa framför tvn/filmer och ha det bra och njuta av sista dagarna av lovet. Har mått så himla bra de senaste månaderna och känt att jag har allt jag behöver för stunden, inga problem eller bekymmer alls. Älskar mitt liv, familj och min underbara pojkvän och det kommer bli ett helt undebart år. Det vet jag! :) Vill verkligen inte skryta, men var tvungen att skriva av mig! :) <3



 



» Mammi

Älskar dig mest av allt på denna jord min ängel, min världens finaste tös, bara så du vet och aldrig glömma det <3<3..kram!! :)

2012-01-14 // 22:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback