Ang blöjdilemmat

Har fått så mycket bra kommentarer och tips ang blöjfrågan. Tackar så himla mycket för allas svar. :)

Jag/vi har bestämt oss för att köpa och har nu även köpt iallafall 1 paket av minsta storleken av både Libero och Pampers. Detta för att prova oss fram och se just vilken som kommer passa våran bebis bäst. Det är så himla olika vad alla tycker har jag märkt och vad som passar deras barn. Vi funderar även på om vi ska köpa hem ett paket av storlek 2 också så att det finns hemma men då är ju frågan från vilket märke man ska köpa. Men samtidigt så tänker jag att vi måste ju handla mat/frukost osv så då måste någon av oss ändå till affären och kan köpa det paketet då. Vi har iallafall blöjor nu så vi klarar oss de första dagarna och det är nog det viktigaste. Sen ska vi även ha med blöjor till BB för de står bara för ett begränsad antal stycken tydligen. 

Så tänkte ställa en fråga till er som fått era barn på förlossningen antingen här i Linköping eller i Norrköping:

Hur många blöjor får man av dem på BB och hur många ska man packa ner i BB-väskan?
Samt vet ni hur det är med bindor, får man fri tillgång till dem eller är det begränsat antal också?



Vi ska föda i Norrköping och här finns inga begränsade antal, varken på bindor eller blöjor :) Så jobbigt och bökigt att dra med sig blöjor till BB :/

Svar: Aha undra om det är samma här i Lkpg med. Jag fick dock ett häfte från förlossningen som sa att de bara har begränsat antal blöjor som man får. :S Håller med om att det är bökigt.
dottir.webblogg.se

2013-04-29 // 19:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback