Lyckat kalas

Oj vad vi har haft fullt upp idag. Började dagen med att städa, plocka och duka inför kalaset. Jag gjorde även klart tårtorna i förmiddags och de blev så lyckade. Fick massa beröm för både hur de smaka och hur de såg ut. Känns riktigt kul att det uppskattades. :)
Kl 15 började kalaset och vi blev rätt många. Dagen bjöd på mycket prat och skratt och det var särskilt kul att träffa alla som bor längre bort och man inte träffar så ofta. Kalaset höll på rätt länge och det blev så sent att vi inte orkade laga någon mat idag.

Just nu sitter vi i vardagsrummet och har precis ätit lite middag från pizzerian. Jag sitter i fåtöljen med fötterna i högläge, kan lova att de är lagom svullna just nu. Började svullna massa igår och idag har det inte varit bättre. Ser väldigt speciellt och roligt ut. Mindre roligt att de gör ont dock. :P
Har även en del molande värk i nedre delen av magen, precis som mensvärk skulle jag beskriva det. Vissa stunder mycket och andra lite mindre. Enligt BM så är det normalt men man börjar ju genast fundera om det kan vara nått tecken på att något kommer hända inom de närmaste veckorna. :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback