Efter en seg natt

Äntligen en stund över till bloggandet. Senaste tiden har vi haft en hel del att stå med. Vi har varit bortresta, firat påsk och jag har börjat gå bredvid på ett par ställen och har en del jobb inplanerat framöver. Känns skönt men samtidigt ovant att börja jobba så mycket när jag varit hemma för det mesta.

Jag har egentligen inget speciellt att skriva om idag. Är seg och trött efter en natt med väldigt lite sömn. La mig sent igår och hade svårt att somna. När jag sen precis skulle somna väcks jag av F och det blev ännu svårare att somna om. 5,5 timmar senare vaknar Alice och gnäller lite till och från ett tag. Så kunde bara ligga och dra mig men inte somna om. Så jag gick upp och F fick sovmorgon. Imorgon hoppas jag att jag får lite sovmorgon men det är inget jag räknar med. :P

Senare idag ska vi iväg på kalas hos en flicka som fyller 2 år. Denna flicka och hennes mamma har vi umgåtts med sen barnen bara var några månader gamla. Tänk att de redan fyller 2! Tiden går så snabbt, om 3 månader är det Alice tur att fylla. :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback