En lugn stund

Denna vecka hade jag bara en dag där jag var bokad för jobb, vilket var igår. Så resten av veckan får jag vara hemma. Eller iallafall till imorgon kväll, då åker Alice och jag till mamma/mormor och hälsar på. 
Alice är på dagis idag, hon får gå 15 timmar de veckor jag inte jobbar mer än det. Känns bra så att hon inte tappar kontakt och rutiner på förskolan. Hon trivs ju som bara den där och säger alltid "ja" när vi frågar om vi ska gå till dagis. Känns riktigt bra, även om lämningarna inte alltid är tårfria. :)

Idag passar jag på att sitta framför nyhetsmorgonen med en kopp te och bara vara. I helgen och igår har vi städat, tvättat och diskat så det finns inget som behövs göras hemma. Då är det bara slå sig ner och njuta av en stunds lugn innan det är dags att hämta Alice igen. Dessa lugna stunder kommer inte så ofta längre. 
 
Senare idag vet jag inte vad vi ska göra. Jag skulle behöva ta en sväng ner på stan så efter Alice kommit hem och sovit så kanske vi tar en liten utflykt, eller så går vi ut och leker en stund. Det är ju soligt och fint här just nu så det är ju synd att sitta inne. Senare i veckan, typ på valborg, så kommer det förmodligen regn så du har vi tid till att sitta inomhus. :)

 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback