Superseg start

Alla vet ju hur måndagar är tror jag. Fy vilken seg dag. Haft det jättetrevligt på jobbet men har gått med huvudvärk precis hela dagen trots värktabletter. La mig till och med och vilade en stund på jobbet men det gjorde ingen nytta. Imorgon hoppas jag att det inte är lika för det vet jag inte om jag orkar. Runt lunchtid blir det som värst med. Det är nog någon förkylning jag åkt på, och jag blir sällan såhär sjuk. Visst är jag snorig till och från men när jag väl blir sjuk så mår jag riktigt dåligt. Nåja! 


Ikväll är F på spelkväll på jobbet. Han har den lyxen att jobba på ett företag som är väldigt måna om sina arbetstagare och ger dem en hel del förmåner. Ibland är det nästan så att jag vill plugga i 5-6 år för att få jobba där. ;)
Jag har funderat lite på att börja plugga igen. Jag trivs kanonbra inom vården men samtidigt så vill jag även göra något annat, och framförallt ha ett jobb med bra lön! Inom vården är lönen inget att skryta med måste jag erkänna, inte med tanke på vad man har för arbetsuppgifter och de arbetstider man får jobba. Vi får se, än är det inte aktuellt med plugg, jag vet ju inte ens vad jag vill läsa till. 

Jag la Alice för nästan 2 timmar sen och hon sover som en stock just nu. Själv har jag kollat på Gravid vecka för vecka på youtube och samtidigt målat mina naglar. Jag tycker det är superkul att få följa Isabella och Odd i deras resa till deras lilla tjej, de är så fina tillsammans.:)

Undra om jag skulle våga videoblogga när det nu skulle vara aktuellt med ett syskon, kan det va nått tro? :)  
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback