Utrensning

Vi hade en supermysig alla hjärtans dag här hemma. Äventyr på förmiddagen, god tvårättersmiddag tillsammans och efterrätt på kvällen till en film. Inte så olikt våra andra helger egentligen. Trevligt med en dag man rår om varandra lite extra tycker jag även om man ska göra det årets alla dagar också. :)



Igår vaknade Alice med feber dock, förmodligen är det biverkningar från vaccinet hon fick för 1 och 1/2 vecka sen. Det kunde ta nån vecka sa de på BVC. Just nu ligger hon på mig och kollar på barnprogram. Hon vill inte äta så mycket men dricker lite vatten och leker mellan nått så är inte så orolig ännu. Imorse var tempen precis på gränsen till feber så vi får avvakta och se hur eftermiddagen blir. Hon känns varmare nu dock.

Igår så tog vi även tag i att rensa ur våra garderober och byrå på kläder som inte används längre. 10-11 kassar lämnade vi till myrorna där de får gå igenom allt och sälja eller skicka till behövande. Hade helst sett att allt skickades till hemlösa eller behövande länder men kunde inte hitta någon sån inlämning här förutom myrorna. Nu har vi massa plats till nya kläder, känns så skönt att ha det gjort. Nu har vi bara en garderob med jackor kvar att gå igenom men det går fort som tur är. :)



Hoppas alla haft en supermysig helg och nu är det dags för en ny vecka! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback