Uppe i varv

Passar på att skriva lite medans jag försköker få Alice att somna, vilket inte går så bra. F hade försökt i minst 30-40 minuter innan jag bytte av honom. Vi har haft besök nu på förmiddagen av Alice farmor och farfar, samt hennes gammelfarfar och gammelfarmor. Jättemysigt!

Alice blir helt tokig när vi får besök och gör sig till, ska spexa och visa upp alla sina konster som hon aldrig visar annars. Antar att hon har svårt att varva ner nu efter besöket och att det är därför hon inte somnar. Eller så har en sån dag där hon helt enkelt inte vill sova, de kommer ibland och är ganska påfrestande för oss sega föräldrar. Skulle vi ha samma energi skulle det inte vara några problem. ;)

Hur söver/nattar vi Alice kan kanske vara spännande och veta? Det är inte så speciellt faktiskt, vi lägger henne i sin säng och lägger oss själv på mattan mitt i rummet med en kudde och väntar på att hon ska somna. Passar på att plugga körkort i en app, kollar FB och instagram, läsa bloggar och nu även blogga själv. Ibland kan man hinna med en hel del men oftast går det fort.

Nu verkar hon faktiskt ha somnat, tog väl 10 min from att jag bytte av F, så jag ska strax smyga ut. :)


Från gårdagens lek i snön.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback